iklan

Tuesday, 18 November 2008

Hati

Kenapela semenjak due ni hati saye mudah sgt kacau bilau??
Kenapela semenjak due ni hati saye mudah sgt tersentuh??
Kenapela semenjak due ni hati saye mmbuatkan saye rase nk menangis?
Kenapela semenjak due ni hati saye rse macam cepat je nk meletop??

haih....

Susah btul nk jage hati nih.Nak jage hati sendiri lagi..nk jage hati org lain lg..
Susah bile tibe-tibe,semacam ade gap@ruang antara kite ngn org yg rapat ngn kite.Seolah-olah ,kite dah x boleh nk mesra,gurau2 mcm biase.dan hal mcm ni mmg AMAT MERUNSINGKAN.Dan tambh merunsingkan,kite sendiri x tau ape sebabnya.

Salah siapa?
-xtau
Kenapa
-x tau jugak

Try nk buat mcm biase tp macam kekok.sumthing wrong ke ngn saye ni??Tapi,i'll just let the flow..biarkan aje..lame2 okeyla tu.(I think so..n i hope so..).
Ape-ape pun,saya amat sayangkan anda.
[anda mean org yang saye kenal n ade kaitan ngn topik ini ye]

I hope,ape2 salah faham yang ade,kesalahan yang ade,dapat dirungkaikan n dimaafkan..

9 comments:

odah said...

hang in there!!!

Norasmiza binti Azmi said...

tenkiu..

Hana said...

"Ape-ape pun,saya amat sayangkan anda."
mungkinkah aku insan yang disayangi itu..euw..gumbiranya I..(ahakahak)

aReLaN said...

ganbatte ne.nani ga attemo mawarino tomodachini soudan shite na

tun izyan dalila said...
This comment has been removed by the author.
tun izyan dalila said...

at last..jumpa juga blog asmiza (^_^) kui kui

take good care of your self ..
watever happens, God is always with us (^_^)

im linking your blog to mine kay..

Norasmiza binti Azmi said...

time kaseh kawan2...sayang kamu semua..

AjiGiJiss, AiN Kici said...

la tahzan..hihi br je blaja ri tu..jgn besedih..setiap yg jadi tu mesti ade hikmahnye..setiap org pasti ade nayami die sendiri..kawan tetap kawan..Friendship will never end..

Norasmiza binti Azmi said...

hihi..frendship will never end.amin..=)