iklan

Tuesday, 9 June 2009

peeyano!

I love music!
And from skolah lagi saya da terlibat ngn music,take part in school wind orchestra.
Baru2 ni..saya sangat suke dgr lagu Beyonce-Halo.
Bile saya youtubing lagu tu,then adela related vid yang laen and jmpe lak ade piano tutorial lagu ni.
Bile klik je..terus jatuh hati..
Suke sgt bunyi piano nih.Rase mcm nk menari je.haha
Oh,rse nk blaja piano laa..hihi..:))))




org ini sgt sugoi.He's able to play piano just by sound datte...


6 comments:

shineeshimizu said...

same geng ler bdak wind orchestra...heheh

aReLaN said...

waaaa...ak pn nk men piano tp cam maksim la.rse cm nk je amek kelas private piano.hmmm

kyo_9 said...

lagu halo memang best~
walaupon dah agak lama lagu tu berada dlm carta, tp x tau nape baru skang nk meletup~

melodi dia indah sungguh~ plus suara beyonce yg menghidupkan lagu tuh.. pergh, memang perfect~

Asmiza Azmi said...

zahir:eh yeke??xtau lak..best kann??

matle:kann..tu r..ak pon rse nk amek kelas piano.dan taekwando juge.huhu

saido:xtaulak lagu tu da lame!!hihi
sono toori desu!pa-fekto!

mymirotic said...

wah...kak as nk amek klas taekwando. kna kaco dgn budak laki ke...??

sImbIosIs said...

pergh!!
you tubing..