iklan

Friday, 20 November 2009

Otsukare

Otsukaress~~
atau dalam bahase melayunye selamat bertungkus lumus(???betul ke???haha)

akhirnya,tamat sudah penderitaan penantian hingga ke hari ini.Hari ni saya kene join satu gakkai(conference).Buat bodoh2 je pon present.Tapi,semalam,rase mcm nk buat betul2,dan kalo boleh nk menang best presentation.

Tapi~~harapan tggl harapan.mmg kalah hidup2.sebab yg present hari ni,semuanya budak2 master dan researcher dr NTT,KDDI.Kalah hidup2!!!Saya ngn sorg dak kenkyu saye saje dak 4nensei.Soklan yg die bg pon ade yg x reti jawab.keh3...tapi xpelah.bengkyou ni natta.Ade jugak sensei2 yg bg opinion dorg macam mane nk buat kenkyu saye jd lebih best.

Terharu juge,sebab sensei yg g natsu gasshuku tu byk support sbb hari ni sensei kenkyu saye x dtg pon.Senpai pon xde.Mmg terkontang kanting je saye ngn dak kenkyu saye tu.Marat sensei(waseda dai) ngn Yamori sensei(Asahi dai) bile start je present,dorg org 1st datang bg sokongan kt sebelah.Terharu~~

Okes,pg tadi punyelah x lalu mkn.Sekarang,saya nk mkn beger sedap buatan sendiri dan juge nasi berlaukkan lauk buatan sediri.jyane~~~

**ahad ni,msaj taikai.go go!!!!bergembira lagi~~hihi

4 comments:

oyenks said...

selamat selamat~! :P

AjiGiJiss, AiN Kici said...

pahhh...otsukares!!
ii keiken da nee..
ii na dpt gi gakkai..hikhik walopon persediaan nye terseksa..

Miza Azmi said...

oyenks:selamatss~~~~hihi

pah:osukaresss pah!!!!jikken amcam??kih3..
seb bek aku g tu ngn sakata.bkn ngn horie.sakata leh wat geng perangai ajak blk awal.hahahahahah

aReLaN said...

jmpe di taikai nnt.hohoho...tgk sket ketereran bola besi kanagawa ni.