iklan

Thursday, 31 December 2009

Busy tapi mengenjoykan diri

Bace belog ain untuk post ini,rase amat stress memikirkan tarikh2 tersebut.huwaaaa..

Tapi,saya x kisah.Cuti tetap cuti.Tahun ni,merupakan tahun last saya dan si dia sama2 ade kt bumi jepun ni.Jadi,bagi mencukupkan musim2 bersama di jepun,musim sakura da hanami bersama,kouyou bersama,natsu balik msia bersama,jadi fuyu ni sudah semestinya nak bersalji bersama pulak kan..Jadi kami plan g snowboard,semata2 nak bersalji bersama.Kesimpulannya,kami join snowboard itu bkanlah untk bermain snowboard sebagai tujuan utama.Tapi since da baya mahal2,lebih baik main sampai puas kan..walupun tidaklah segigih org lain yg main sampai lebam.hihi..

Disebabkan join trip itu dgn adanya si dia,rase sgt happy dapat main salji.Tgklah gamba2 yg ade ni ek.


Me in action.Tak dapat buat 's',buat 'z' tanpa jatuh pon merupakan kejayaan besar.haha

curam nih...




pemandangan dari atas mmg cantik

pose ala2 model.kat situ ade sungai.oh,dan salji kat situ nampak sedap sebab gebu2 lagi tak kena pijak2 ngn org.

gmba bersama mestilah ade..ihiii..


ade gamba kitorg wat snoman tp kt camera dorg.meh sini gmba meh.hihiiii

**esok new year.ade sebarang hasil tgkapan tak ek di harajuku/shibuya??tgguuu~~
**countdown untuk pulang ke malaysia.Balik kali ni,pressie akan ditumpukan pada keluarga En.Azmi sebab balik sebelum ni tak beli ape sgt untuk dorg.Jadi pada yg mengirim,mngkin tak dapat ditunaikan atas faktor kewangan,masa,dan sebagainya.
**target tabung 500yen penuh b4 bulan 3.yeehaa..


6 comments:

odah said...

ala sweet~
jeles tgok org da blak ni..haih!

Miza Azmi said...

elelelehhh..
odah sorok balak..
kih3..

AjiGiJiss, AiN Kici said...

hasil tabung 500yen cm best je..hihi...

Miza Azmi said...

~~tu ajee ygg aku adeerrr~~
hasil elaun slab pon best gak.
jgn lupe ain.seperti perbincangn yg lepas,2 taun lg aku n dilah tggu d msia,open table.keh3......

AjiGiJiss, AiN Kici said...

2 thn lagi aku cantikkk..yeehaaa!

Miza Azmi said...

xyah tggu 2 taun,skrg pong da tantek apeeee!!
ain san sudeki dayo!