iklan

Wednesday, 3 February 2010

Orang bercinta cara paling gedik

Sambil buat ronbun saya mmg suke dengar radio. Tambah lagi,kalu g kat sini mcm2 chanel radio saya boleh dgr.
tapi,kenkadang bile time sampaikan salam ke,send your msg to your love ke ape ke,rse amat menyampah bile ade sore2 org yg call radio tu and tergedik2 sampaikan salam kt boifren memasing yg didengar seantero dunia ini.diulang ye,boifren.Maknenye yg call mnggedik ni sume perempuan lah.

baby,i love you soo much..sayang cintakan baby sampai mati

gudluck untuk exam esok boifrenku *******,esok kite dating ye.mmmuaahh(ini siyes annoying.malu ok!)

rinnnddduuu sangat2 kt abang..(dgn nada rindu x boleh blah)

Ok.mmg sukati lah dorg nak call kan..tp x paham.nape msti call radio tu untuk luahkan kt bf memaseng??xleh call terus kt enset bf dorg ke???ok.faham lah kalo dorg nk bgtau seluruh dunia bahawa betapa kasih dan cintanya dan rindunya pade kekaseh dorg,tp rsenye x perlu la sekali ngn nada gedik2 tuh.Nak gedik call terus lah.bluwek2...!!

Kesimpulannye,giler anoyying kalo asek dgr org mnggedik ni.Tu baru saya dgr ikot radio.Xtaula kalu org tu kt depan mate dgn nada gedik2 manje2 lauhakan cintarindudendam kt kekaseh thru saya.

Ok,abes dah citer geram.Sbb da xleh tahan dgr org2 bercinta yg meluahkan perasaan tanpa kaver2 kt radio ni.Hari ni makan bnde sweet2 di sweet paradise.Makan tabehoudai.Ade spageti juge.oh.Brokoli cheese die amaatt sedap.Osusume desu!Bayar 1480Yen untuk makan secare unlimited selame 70minit.


p/s:maaplah kalu entry ni ade mnyakiti hati ye.Manelah tau,kot2 ade member yg pernah buat pnggilan sebegitu rupe kat mane2 channel radio.ihik..

11 comments:

AjiGiJiss, AiN Kici said...

ala kak as...br nk menggedikk ng uu...
ohh ehhh ohh ehh

aReLaN said...

hahaha...nk gedik2 pn xyah la smpi satu dnia tau.mmg xleh blah.bakal membuatku muntah ble mendengarnya.

salmi dharmiza said...

hahahaha. biarla mereka nak public affection kak as oii..tp kn, tgk2 biasenye org yg over2 kat public ni la tbe2 skjap je. tp x sume kot. hee.
pape pon biarla berpada2. ;p

kyo_9 said...

baru radio..
yg dok gedik2 kt facebook lagi ramai.. orang lain pon nampak gak~
-_-"

aReLaN said...

klu kt fb,bdk jad pn rmi gtu.ak tau spe.hahahaha...

Miza Azmi said...

ain:tu bkn mnggedik la ain..tu pah bedah!haha

matle:betul tuuu..

carumi:betul juge.memule igt nk biarkan.tp ntah.sume org yg call tu mcm lumbe2 nk buat suare plg mannjee dan loviiinnnnggg gitu.ahaha..ye.biar berpada2..hihihik.
ni budak x abes sekolah pon da ngade2.bluek2

saido:kt fb aku x kesah.Sbb x leh dgr.haha

matle:aku x kisah kalo org nk manje2 kt fb.:)silekanlah nk manje kt fb tu.

AjiGiJiss, AiN Kici said...

kt fb tu nk wat cano..
sume org x same pemikiran nye..

tp kt radio tuh mmg ngade2 r..kdg2 kalo kt msia dlm kete ng mak n abh aku..segan bile dgr kt radio mende2 cmtu..ape kate org tua2 ye dak..
anak muda cm syok sendiri.hehehe

Miza Azmi said...

haa.tula pasainye..
nak tujukan ngade2 kt sorg je.tp sume org dgr.tu yg teman x setuju beno tuh.hahaha

AjiGiJiss, AiN Kici said...

ateeeeeee

odah said...

hahaha...
ak pon tak brape pham orng yng suke tepon radio ni cam ko ckp tu..
agak2 syok sndri pon ader..
tapi rate2 caller nye mesti pompuan kan..hmmm

Miza Azmi said...

atenyeeee..kamu paham bebeno ek.

kan odahh!!!tgk.ko pon setujuu..hihi