iklan

Friday, 15 April 2011

Selamat Hari Lahir!!

Entry ini khas untuk seorang peminat setia saya,stalker terhebat saya di blog mahupun fesbuk mahupun twitter mahupun ape sahaja laman sosial yang saya ada.

Selamat hari lahir yang ke-24
(yeay sebab saya still 23 lg.ngehehee..)
hasil godekan gmba lama dalam folder

Semoga sentiasa dirahmati,dimurahkan rezeki,dikurniakan isteri yang solehah (nape aku tibe2 senyum sendiri bile aku taip yang ni?), dan segala impian dan cita-cita dapat tercapai...
Impian kita,itsyouni ganbarimashou!

ganbarimashou!

Die insan teristimewa pada aku,yang kalau boleh aku nak bgtau semua orang.termasuklah special entry semata-mata nak wish birthday. Kesannya,aku TERpaksa melanggar polisi blog asmizablogspot pada perkara 116 klausa 12(a)
"perkara yang dianggap peribadi bagi penulis adalah dilarang sama sekali untuk disiarkan."


herm,maybe kene revise baliklah polisi aku.kui3...



2 comments:

Yuslia Suhana said...

Ojai, happy birthday.. huhu.. miza, rindu kat ko... semoga korg bahagia selalu.. bila nk hantar kad nyerr? hehe

AsMiza said...

yuss.....
tula..bile ek last time kite jumpe??huhu..
insyaAllah...doa2 kan la..hikhikhik