iklan

Friday, 20 May 2011

Aduhai...

Pagi tadi ade meeting.Lepas tu,sbb ramai dari company luar,n masing2 dah di attach company mane kitorang kene jage,aku adela tukar-tukar fon number ngn wakil2 company tu..

tuptup..td tgh lunch,ade org call..Keluar no name En. X
Dalam hati aku,aik,cepatnyee ade org call.nak tnye ape la lg nih.

Call 1 : Hello,assalamualaikum,boleh cakap dgn cik Norasmiza?
Aku : Ye,ye..saye cakap.kenape ye?
Call1 : Cmni cik,saye nak tnye sikit.
Aku : Ok..
Call 1 : Saye nak mintak keje lah.
Aku : diam.terkesima.tapi jawab jugak: kenape ye?
Call 1 : Saya ade mintak keje pegawai perubatan tapi tak dapatlah.
Aku : Errr..kalau mintak keje bukan kt saye ni encik..
Call 1 : Eh yeke?kenape plak
Aku : Diam
Call 1 : Hahahahahaaaaa....ni ayahlaaaaaaaahhhh

AYAHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
terus bising gelak ketawa kt kedai makan tu.hadoiii...ni salah aku la ni.Hari tu ayah miscall no baru die aku tak save.Hari ni terus salah save terbalik ngn no orang lain dah.haha

3 comments:

desir2sakura said...

hahaaa kelaka nya ayah kak as!

AsMiza said...

Bilaaaaa!!!!!haha..tula.lawaklah.kebetulan lak ayah kak as ni nak nyamar n kak as salah save nombor.haha

desir2sakura said...

hihi..mula2 baca tu bila pk mesti org tu nk ngorat kak as..pastu bc2 lagi,dia ckp nk mtk keje lak..haha..klaka la ayah kak as :DD