iklan

Monday, 13 June 2011

perempuan cantekk!

Aku suke tengok perempuan cantek.
Kalo ade pompuan cun ke,atau penampilan die menarek ke yang aku nampak or featured dalam majalah,.aku akan tgk n telek2 lah.

Cop!
Bukan aku nak kate aku ni minat same jenis.Aku waras lagi okeyy.

Cume aku suke.kagum.
flawless nye muke dak tu..
lawanye mate.cmne die mekap cmtu.
oo..die pakai baju stail cmtu,cun lah.

ooo..ikat lilit tudung cmtu..

Rupenye aku bukan keseorangan..member ofis aku pon dok cakap pasal tabiat kawan die yang same mcm aku.

Yess!!kirenye bnde ni normallah.bukan aku sorang je.

tapi kebanyakan yang akan aku notice dulu adalah muke.bab pakaian die aku lantak p dulu.sebab kadang-kadang kalo muke dah cun pakai tudung selebet camne pon (hana tajima style khususnya),tp sebab muke dah cun terus transform jd sorang yang stylo.

Ade tak dak perempuan lain yang ade tabiat mcm aku jugak? (ni dikire tabiat ke?)
anggaplah ni hobi,bukan sebagai cita-cita nk jd lesb***.kih3..

kalau dalam dunia blog,ramaii sgt bloggers cun yang aku suke bace blog dorang.sbb kt blog dorang nnt mesti ade tepek gmba cun2 dorang,n mesti ade beauty /makeup tips dorang letak.
contoh paling senang la....

Hanis Zalikha
Stylo kan die??

lagi..lagi...hahhhh!!

Fatin Liyana
Dahla doktor,cantek bergaye lak tu

lagi..lagi....
Puan Ain (congratz for your wedding!)
ayu,muke mix arab camtu...

Ish..ramai sebenanye...

Panjang nak list kan rasenye.Korang2 ade ke jugakkkk cam aku??sile angkat tangan anda!hehehe

p/s:lepas tu ade orang tu bising kate aku selebet g keje.busuk tol org tu.die yang soh aku selebet.kang cun sangat kang susah lak.,padan muke.hikhik.dahle curik2 tgk kt fb orang je.busukkkk!!!:P

7 comments:

kyo_9 said...

ingatkan laki jer yg suka tgk pompuan cantik ;p

cun giler puan ain tuh..
taste ak.. lol

AsMiza said...

hahaa..saido..haaa..pompuan pun suke tgk lah,tp perasaan prempuan tak same macam lelaki tgk kot.hahaa

ni pengakuan berani abes dari ko ni saido.da takde peluang da saido..pn ain tu baru kawen.hikhikhik

Has said...

asmiza pun sangat cantik :)

AsMiza said...

ala sensei.jgnlah cakap mcm tu sensei..malu saye.hihi..

ape-ape pun,wanita cantik + hati yang baik dan bersih = pakej lengkap.

macam sensei..:)

rey said...

alaaaa as xyah tacap2, xyah oshare2 pn mmg da sdia stylo..!!!

ko wat lawak la as.. mst ko terisau takot2 ni tbiat org les kahkahkahkah!!

ak dgr, org bgaya mmg suke tgk style org len gak..sbb diorg bley amek mne yg jernih..hihihi

ak pn ske gak tgk tp ak jd jeles(T_T)

aMaryLLiXe said...

haaaa...fareez slalu kate aku ske tgk pompuan cantik..well, actually akus ketgk pompuan comel..haha les??
bt serius r, same cam ko! dr tgk laki, aku ske tgk pompuan?? aiyoo..ayashiinyer ble sebut gutu..hahahha

AsMiza said...

reya ke? : alaa..x oshare lansung.makin slebet je aku rase.haha..ala,nape jd jeless??jom kite amek org oshare n kite tiru!hahaha

alia: deshou...dari tgk lelaki,bek aku tgk pompuan comel n cun!kih3..