iklan

Monday, 9 July 2012

Pekena tunang sendiri

Semalam lah kan...dengar panggilan hangit kat Hot.fm .

Yang perempuan tu pekene tunang die,konon-kononnya die da kene tangkap mencuri perfume kt pasaraya.Aku tak faham,ramai beno bg feedback yang lelaki tu sweet lah,romantik lah.
Tak terfikir ke korang perasaan lelaki tu diperbodohkan tunang sendiri?Satu Malaysia tau tunang die telah diperbodohkan.

Paling tak tahan,lelaki tu punyela serius pujuk tunang ,sampai die pon nangis sekali(lelaki nangis wooooo),dan part yang ituu lah selalu diulang dengar kt radio.Kesian die.Kalau g keje msti ofismate die dok ngejek die.bayangkanlah kalau kt luar die sebenanrnye lelaki yg tampak garang,seriusss memanjang,tup2 jd macam ni,msti org pandang die sambil tahan gelak,tak pun ajuk2 cara die pujuk hunny die..(adus,nak tergelak pon ade,terngiang2 lak cara die pujuk)

Dalam hal ni,aku nk ckp..perempuan tu tak patut buat tunang die mcm ni.Jatuh air muke tunang die..Aku rasa lepas ni kalau betul2 perempuan tu dalam kesusahan ke..kot2 kene culik ke(minta dijauhkan...),msti tunang die igt kene prank.Macam citer si pengembala kambing yg suke tipu org kampung tu.Sumpah taknak percaye dah.!


************************************

Okes,cerita lain pulak..
Aku gatal2 mintak quotation kt satu MUA ni.Mmg cantik aaaa mekap die.meletops.Level artis2..rancangan tv punye tau.


Haaaaaa...amik!!!!!.RM2300 satu sesi..!!
Tapi aku rasa betullah,org yg ade skill ni,tk kirelah mekap ke,menjahit ke,mmg boleh buat income.Bnde ni mmg ade permintaan sepanjang zaman.
Kan?


8 comments:

aien said...

uikkk cikas. kantoi name a**n di situ hehe. betulkah?

AsMiza said...

haaaaa...urup apekah ** tersebot?hahaha.betoila tuuu..x mampu den mekap semate2.hukhukhuk.mane nak cari MUA yang mekap cantek n affordable ni oooiiiiii..

kyo_9 said...

ingatkan entry ni nak "perkenalkan" tunang sendiri.. (lol)

aien said...

** urup wi :P

btw, nih price if mekap kat perak ke?

aReLaN said...

mahal giler.hahaha..aku pakai kazen aku je untuk kenduri kat teluk intan.kazen aku ada butik pengantin.yezza

Alia Lokman said...

memang mahal laa kak miza..mahal gilerssss.huhu.photography pun dah mahal.tambah mekap lagi.adoi.lambat lagi la nak kawin ni takdok wang -_-

AsMiza said...

saido:haha..bace btul2...

aein : *seikaiii!ye kot.aku dah gta locationwaktu mintak quotation tu.

matle: majide?butik mane satu??

alia:haahhh..lupe..kalau photog pon dah cecah ribu riban gak.huhu

aReLaN said...

aku sendiri pon tak tau sebab tak gi usha lagi.hehehe