iklan

Wednesday, 18 February 2009

sukasuki



Walaupun seminggu telah berlalu..blog ini sunyi sepi tanpa berita,bkn bermakna saya telah pergi jauh mahupun ingin melupakan terus blog ini.Tapi saya amat biizi kebelakangan ini.Bizi dgn urusan itu dan ini,bizi dengan memikirkan yang sana dan yang sini.
Walaubagaimanapun,kebizian itu tidak sama sekali menghalang saya dr terus bersuka ria bersama rakan2 terchentaku ini.

Contohnye minggu lepas,buat julun2 kalinye kitorng grup hurunnain telah buat aktiviti outdoor yg ammmaaatla best.
Kitorg g ichigogari(strawberry picking) kt nikko.Walaupun bayarannye agak mahal n terpakse lak share 1 kebun tu ngn 3 org nihonjin laen,tp kami berjaye buat kebun itu umpama "kami yg empunya" selama 30 minit.Igtkan 30 minit tu maneeela cukup nk mkn strawbery.TAPI!!,15 minit pon da buat rase nk muntah makan starwberi tu.15 minit selebihnye..posing.haahaa..

Lepas tu,aktiviti seni lak.Lame lak rse nye x mnjalankan xtiviti seni2 ni.Kitorg buat lukisan kat kace.Saya yg semestinye seorang yg penyayang plih kaca bentuk hati utk conteng2.Bayaran nk buat ni ikut bntuk kaca yg kite pilih.
Saya yg pilih kaca bntuk hati kene 1800yen je.Berbaloi la gak utk pengalaman pertama kalinye wat bnde cmtu...Walaubagaimanapun,sgt berpuas hati..n enjoyy sangat..


hurunain..

Wajah2 solo yg sempat di snap mase makan.nyum3..

Pose ngada2.ahaha

hasil seni saya

Tak lupe juge,kami warga cbora+org tokyo(k.ct)+dilala bejalan2.Xdela bejalan kemane pun..tapi sempatla grab beberapa baju bile tgk ZARA wat sale habis-habisan.Dila dan ain la penshopping palg berjaye pda hari itu.Syabas dila dan ain..haha..



4 comments:

Anonymous said...

canteknyaaa asmiza... :)

aReLaN said...

hahahaha....gaya asmiza klu ngada2 mmg comel.

AjiGiJiss, AiN Kici said...

waaa...kak asss ade peminat..mrsm guy ke tu..hakhak

Asmiza Azmi said...

uuuu..
stop merepeking~~