iklan

Thursday, 23 April 2009

Random facts

Tibe2 rse nk kongsi ngn org fakta2 pasal diri sendiri yg mungkin korang xtau dan yang saya mungkin baru terperasan...hihi..
silekan mmbace...

  • saya x suke kucen.Sebab kucen suke memanjekan dirinye dgn saye dan saya amat geli.Plus,anak2 kucin yg suke lari laju2 tu.takutt amat.uhuk2..Tapi jgn risau kucen2 sekelian,i'll never harm u..
  • Saya cepat boring ngn bau-bauan.Bau perfume,sabun.Exceptible for bau makanan.bau makanan sedap saye x boring.haha
  • Saya terlalu ingin mencapai berat idaman saya=50 kg.Itu berat plg ideal untuk tggi saya.Seumur hidup,plg tggi berat pernah capai pon 49kg.
  • Saya pernah dapat no lassstt sekali dalam ranking mase F1 kat Seratas.Bukan sekali malah 2kali!Sebabnye?Kalau nk tau,next entry..hihi
  • Saya x suke buke blog@frenster@mane2 jaringan yang bile bkk je otomatik ade lagu terpasang.Urrgghhh..rimas2..X kirelah lagu tu sedap atau x.saya lagi prefer yang ade playlist dan saye pilih mane satu lagu yg saye nk dgr.tapi x bermakne saya x suke mmbace blog@melayari web tersebut.hihi
  • Saya minat biologi.Sampai sekarang..
  • Saya amat minat Siti Nurhaliza.Jangan kamu sesekali berani kutuk die d hadapan saya!!ini amaran!haha
  • Tolong jangan ckp "Rase nk kentutlah" d sekitar kurang dari 1m dari saya.Nnt saya cubit.Nak kentut sile jauh2...Plus,sendawa kuat2 depan muke.No manner ok.!
  • Saya suke barang mekap.Tapi saya bukannye reti mekap pon.Suke sbb barang mekap yg warnewarni..hihi
  • Dulu waktu sekolah rendah,saya x pernah tidur siang.
  • Saya suke tgk perempuan cantik(saya bkn les,tp hanya suke.Msti terdetik d hati saya,cantiknye die..tp bkn jeles ok..)
  • Kecik2 dulu penah potong rambut macam lelaki,pastu belagak mcm dak lelaki dan gaduh ngn dak kampuchia(tau x istilah ape ni?) sbb dak kampuchia tu kaco adek saye.Ha..proctective x saye kecik2 dulu?Waktu tu umur saye 7 taun kot....hihi
Itu saje lah kot fakta yg sedia untuk dikonsi bersama.Fakta selainnya,saya masih belum bersedia untuk berkongsi.Sekian...

9 comments:

kyo_9 said...

owh.. ade juga orang yg x suka kucing ek.. ak ingat ak sorang jer.. tp ak ade sejarah hitam ngan kucing~ kakak ak pernah kene cakar ngan kucing waktu kecik2 dlu dpn mata ak.. tu yg wat ak fobia skit tuh.. huhu~

minat bio tp wat engineering? mantap!(padanla x nk sambung master)

ringan nyer ko.. ain lagi berat ak rase~ hahaha

yana sahri said...

same la kite cik as (bab x suke bukak ape yg otomatik ade lagu)
aku mute dule akunye laptop baru pi melilau blog or fs org len...hiks2
(paham perasaan ishimatsu mase die soh wat web sndri...ramai dak letak lagu...bengang die, hahaha)

oh...marilah ambil sedikit berat aku!

Hana said...

(aku ngantuk gile nih sampai berair mata)

ar.. klu aku yg pegi dekat kucing tu x pe. klu kucing tu yg datang dekat aku, aku lari.. haha

kak as.. kentut tu perbuatan normal seorang manusia yang normal..(hihi)

btol2.. aku teringat di mana tragedi siti nurhaliza dikutuk pehtu kak as merajuk sampai keesokan harinya.. haha.. sile percaya ya kawan2

hanisah said...

alamak..kalau nak kentut kena lari 100m dari miza la camni..dah la aku byk angin..hahaha

AjiGiJiss, AiN Kici said...

hahaha..lagi banyak aku tau ape yg asmiza x sker lagi sker aku buat..hihi..jgn mara...mcm byk je ko x sker ade pd aku..cthnye..blog ku memekak..tu aku ngaku tp aku nk bitau aku sker lagu tu..hihi..
pastu kentut..shouganai naa..bile dok ng kak as tu la rs nk kentut dekat2..
siti nurhaliza..aku pon x tau kenape bile tgh tgk ct..pastu ade kak as..mmg aku rs nk complennn je ct tu..kalo x aku baik je..hehe..jgn mare..tahun ni je tggl..hihi

AjiGiJiss, AiN Kici said...

hahaha..lagi banyak aku tau ape yg asmiza x sker lagi sker aku buat..hihi..jgn mara...mcm byk je ko x sker ade pd aku..cthnye..blog ku memekak..tu aku ngaku tp aku nk bitau aku sker lagu tu..hihi..
pastu kentut..shouganai naa..bile dok ng kak as tu la rs nk kentut dekat2..
siti nurhaliza..aku pon x tau kenape bile tgh tgk ct..pastu ade kak as..mmg aku rs nk complennn je ct tu..kalo x aku baik je..hehe..jgn mare..tahun ni je tggl..hihi

Asmiza Azmi said...

**saido:ye..mungkin tu salah satu sebab x smbung master.Ain kicik tu lagi berat???xdenye..minat tu kecik cinonet jee..haha

**yanacomot:oohhhh..berikanlah sedikit beratmu itu..

**hana:hahaaa..tu kelaka..malu aku..sian korang.gomenne..

**nisah byoung:yee..ko kne berade jauh..baru selamat.hahaaa

**ain kici:x boleh nk kate ape dah..ak masak benau perangai ko da.Xpe..ak terime ko seadenye..hihi

Kesimpulannye,ini hanya random facts of mine saje...ape2 yg ak x suke tp anda suke,anda boleh teruskan selagi x bercanggah dgn agama..ihihi..kite x boleh memuaskan hati semua org..kan??????Asalkan kita bahagia dan x mnyakitkan hati org sudah...hihi

Anonymous said...

haha psl burp n kentut tu ak takleh laa dkt2 ngn ko hahaha!

-mumu :p

Asmiza Azmi said...

anony:ooohhh..ku tahu sapekah mumu ituuuu..oo..suke kentut dan sendawa rupeney die.padan sgtlah dgn mumu die.hahaa