iklan

Wednesday, 27 May 2009

Apakah maknanya?

Sepatutnya saya kene
  • Fikirkan ape bnde saya nk buat untuk kenkyu
  • 卒論文テーマ決定
  • buat draft kenkyu
  • research plan
  • 中間発表準備
= kenkyu

Tapi,sekarang saya
  • Rasa nk shopping
  • Nak ubat yg boleh ilangkan rasa gatal2 kt kulit ni.(nape ye?adakah sbbkn rumahku tatami,jd bile panas saya jd gatal??huhu..)
  • Fikirkan ape mknn yg saya nk mkn bile blk msia nnt.hu..Rindu,rindu makan sedap2!
  • Tak saba nk berjalan2 bergembira d hujung minggu.
Kesimpulannya,mlm ni sume yg xde kaitan ngn kenkyu.uhuhu..apakah?????

p/s:nk hari sabtu yg cerah..uhuhu..

8 comments:

kyo_9 said...

umah ak tatami gak.. hmm~ ko baring2 atas tatami ke? gatal2 ni penyakit serius gak tau, elok jumpa doktor @ farmasi berdekatan.. kalo gatal jangan digaru=

ken9 memang memeningkan kepala.. last2 tu yg wat terpikir benda lain.. huhu~

otagai gambaro=

Asmiza Azmi said...

gambarimashouu!!

AjiGiJiss, AiN Kici said...

aku br tepk..marilah kite jd perempuan sebenar...
mari beshopping dan pk pekara2 yg indah2..kenkyu ni keje laki je nih..
yeahh...

(p/s:mengubat hati yg lara)

eD said...

Ain berbunyi sangat sedih.

Hana said...

ain jom ain! haha
jom makan donut!

aReLaN said...

aih,sjk ble lak kenkyuu jd keje laki je.ingt laki tak reti shppg2 ke.ingt korg nye keje je ke shppg2.hahaha

366 日 said...

aish..soklan aku plak..
knape ape dlm kpale ko same dgn dlm kpale aku..hoho..aku spatutnye kene buat yg tu jugak..tp yg aku nk buat skang nk g shopping..huuu..wlupon takde duit~~~~br masuk duit dah takde..parah3...

Asmiza Azmi said...

ain:marii!!!!

ed:xpe..da naoru da tu kesedihan die tu.hihi

hana:makan je ko tau.:P

matle:laki suke shopping da beli pon seketul due je,pompuan suke window shopping dan beli byk2 barang.hihi

farah:kane ga hoshi~~~huhu