iklan

Wednesday, 5 August 2009

alhamdulillah...

Sebenarnye dari hari tu lagi nk post pasal ni.Tapi asyik tertangguhh je.Bizi.Ape yg saye sgt2 saya bersuke citekan ini?Sebenarnye nk gtau..

Saya da lulus exam sisco II yg killer x sudah yang kalu failed kene dok sini lg setaun tau tak?

ALHAMDULILLAH..Saya kene puasa sehari mmandangkan da nazar sebelum ni..Mak saya pon pnyela berkobar2 nk anaknya ini cepat2 pulang ke malaysia,pon sanggup berpuasa sempene kelulusan saya ini.Time kasih mak..Tahniah gak pada Mariah,Niku.Maria,u pon kene pose tau!.Dorg pon lulus cemerlang.Hadi Yuyu je x tau lg.Tapi saye yakin kitorg sume lulus.Congratz!clap,clap,clap!Rase berbaloi juge study same2 bile kite sume lulus kn.Setakat ni tau lulus jela,gred x tau dapat ape lg sbb result kua ni lom rasmi lg.Saya g tnye personal kt sensei terus sbb nk tau lulus ke tak.Yela..x sanggup la kne extend kt sini lagi.

Ok!Sekarang citer pasal random activities untuk mggu lepas.pack but full of fun!

1)Khamis-X g lab.Goro-goro di rumah sahaja.
Ini dikira fun apeee...haha

2)Jumaat-

-Nippori.Beli kain jepun.
sekali imbas,seperti kain batik biasa.Tapi,corak-coraknya mmpunyai nilai-nilai dan ciri2 kejepunan x terhingga.Tidak dilupa,ia diperbuat daripada 100% cotton jepun.(made in japan=>itu plg pnting).

-Ueno.cari baju,seluar dan x lupe udang untuk bbq untuk ICK.Sempat juge berpurikura..hihi-Owada kouen.Hanabi taikai.
Kitorg siap pakai yukata lagik tau.Comey2 belaka.Saya da beli yukata tu dr taun lepas lg tp taun ni bru berpeluang.Belajar cara pakai pon dr youtube jek.hihi.3)Sabtu&Ahad-ICK
Ni activiti JAD batch 6.Berkhemah berbbq bermandi mnda semua.Best sgt.Tp zannen sikitla.Sbb time g tu x cukup panas.HUjan lak ahad tu.Nk mandi sungai pon x cukup puas.Sekejap je rendam da sejuk gigil2.Tapi mkn mmg heaven.Bbq ayam siap leh pilih nk versi yng mane satu.Ade versi shibaura,tokai n takudai.Sume rase laen2.ihihi.Sgt best!

女性たち


kami serumah yg sepakat nk terjun terus smpi2 nnti.ahaha

Itu sahaje.Tanoshikatta!

p/s:i'm looking forwrd next week's holiday. No more exams for him.And i boleh kacau2 die selalu.theheee..


4 comments:

AjiGiJiss, AiN Kici said...

tahniah diucapkn kepada anda semua..semoga kite graduate bersama2 Mac 2010 ni..

chipsmore said...

comel la pic ramai2x tu.... ;)

Anonymous said...

tahniah..hehe..jom kite keluar hujung mggu

Asmiza Azmi said...

ain kicik:mari ainn!!grad sesame.yeeehaa!!

chipsmore:tenkiu,tenkiu..tu purikura la tu.hihi

anonymous:btul2.ujung minggu kite enjoy lah.hhihi