iklan

Friday, 30 October 2009

membencikan!

Sekarang lagu pakcik2 tua tu tgh berkumandang depan kouen depan umah ni.Sangat membencikan.Sebab lagu tu mcm pakcik2 tua punye suare yg nyanyi dengan girang dan gediknye.
Lepas tu siap ade stop2 mcm konon2 ade unsur saspen.agaknye tu lagu rasmi dorg bersenam ke ye????
waaaa~~~~die g repeat lg lagu tu~~~
nt kalu saye tau lgu tu ape tajuk die,saye search then saye soh korg dengar,barula korg tau kenape saye leh mnyampah dgn lagu yg di repeat berulang kali pade setiap pagi yg cuacanya indah saje itu.ok.?

5 comments:

366 日 said...

hahahaha..aci..bli headphone yg blh tutup seluruh telinga tuh..pakai2..tak pon aku kasi pinjam aku punye..ngeee :p

tom kurus said...

hehe aku rasa aku nk hapal lagu tu r..pehtu nyanyi kat telinga ko sambil joget mesra...hahaha best gile klu dpt wat camtu... tambah klu ada ain kecik.. wow!! menarik2...hak3

cik dlabuseiyn said...

ade ke..asal aku x penah dgr..??sok nk g dgr gk la..

oyenks said...

nak dgr lagu ape tuu
cari cepat
at least record kan ek ek

Asmiza Azmi said...

farah:haha..aku tutup telinge gne bantal pon lagu die tembus jue ke telingeku..

ciktom: tom jahat~!!tom kejam!!~~huhuhuh..

dila:nnt bile time ade lagu tu aku ketuk umah ko ek.sile dgr.haha

oyenks:lagu tu mcm seswai je ngn oyenks.nnt aku bagi ek.ek.ek.haha