iklan

Sunday, 25 October 2009

Tokyo Motor Show 2009

Firstly,alhamdulillah..
atas sebab ape?biarlah rahsia.ngeh3..


Ok.Tokyo Motor Show di Kaihin Makuhari.En.Ojai kate,taun ni x best sebab x byk kete berbanding 2 taun lepas.
Tapi btulla,x byk sgt seperti yg diceritakan en.ojai.Banyak kete jepun je.Ramai org g dan en.ojai kate,org yg dtg ni terbahagi kepade 2 grup.Grup yg betul2 nk tgk kete dan grup yg nk tgk perempuan yg memperagakan kereta2 itu.hihihi..Tapi sgt betul kate die.Sebab bile time perempuan jepun tu naekk je atas pentas tayang2 keta,ramaiii je org berkerumun nk amek gamba.
gatal!

nah tgk gmba kt sini.


:)



macho gak saye.

pakcik girang buat peace




nak beli ke bang?

gmba sendiri mstilah ade~~~hihi


ok stop.x larat nk upload dah.smbung kt fb.





7 comments:

366 日 said...

giler argh cik As~~org lain tunggu turn nk amik gambar jugak ke yg timekoduk dlm kete oren tuh??

ble dah nk dtg cnih??hujung bln 11 eh??

Asmiza Azmi said...

kih2..
rasenye ramai nk masuk sebab dorg nk usya interior die.tapi aku masuk semate2 nk amek gmba ngn kete jek.haha

insyaAllah..boleh tak ci??

aReLaN said...

hahaha...ak dtg nk tgk dua2.kire ade 3 kategori la kan???

kyo_9 said...

aih.. ak masuk blog ko ni nk tgk gambar gatal.. mane dia? :p

aMaryLLiXe said...

hehee..nice nice =)

366 日 said...

stakat nih jadual aku 21 22 23 hb 11 ade yotei..pastuh takde yotei pape lg..jd..iA blh je..

Asmiza Azmi said...

matle n saido:hoh.gatai!

aliah:tenkiuk

farah:good.kire yotei kite pade date tu la ek.hiih