iklan

Friday, 12 March 2010

Bila aku dah kata taknak

Bila aku da buat keputusan,tak payahla nk desak2 suruh pergi jugak wehh..
pastu buat2 trick bincang2 sebelah kate "komattana~~" la ape la.
igt best sgttttt ke nomikai korg tu????
Air arak korang minum,air jus beli sikit untuk aku konon-kononye pon korg kebas,
buat lawak xntah ape2,(this is japanese culture.yuckss)

hei,dgn bayarn mcm tu,ak boleh mkn laagi sedap kt mane2 dari makan sushi aje tu tau.
Tolonglah.Aku da nak balik msia dah pon.Bagilah exception.
Kalo ko nak sgt sound kohai,g r sound budak jepon 2 ketul tu yg saluu je escape mcm2 lepas tgn mcm tuu je.Ni aku dah nak balik,x payah r kaco.Aku da buat keje aku,research aku,ikott sume arahan buat itu ini,betulkn itu ini,sudahlah.

Siyes,aku x puas hati.
Ko pegi sound org yg mmg septutnye korg sound dulu.Pastu baru sound aku.
Ok!

4 comments:

aReLaN said...

wow,meletus gunung berapi teluk intan ni sorg.nk wat cmne.nme pn jepon.bajet sme diorg power sgt la tu.org len brani sound,bangsa sndri wat dunno je

Hana said...

kan kak as kan.. da orang tak nak tu sudahla.. sibukkk je ngan formality merepek..

cik dlabuseiyn said...

ayokkk..!!cik as dh marah..!!!

AjiGiJiss, AiN Kici said...

hehe sabo2..
at last derg x leh pksa pon kalo ko x nk.
abaikn je..derg pon phm kite x sker nomikai2 nih