iklan

Saturday, 17 April 2010

is wondering..

kenapa sesetngah org suka tayang barang2 mereka dekat laman social network macam kt facebook ke..friendster ke...etc..
Contohnye,tayang besday pressie yg makwe bg ke,pakwe bg ke..siap tayang harga lg.
Saya tak jealous,tapi cuma terfikir.untuk ape ek?Sebab kadang2 terasa macam org2 macam ni sengaja nk tayang.siap caption mnunjukkan khas untuk pertunjukan awam.
Contohnye,a polo ralph lauren from my baby..(blueks)
thanks hunny for this lovely LV bag. (blueks lagi)
Ini contohla...
Kalau buat kt belog xpe lagi rasenye kot.kalau letak kt laman yg mmg ade khas untuk letak photos,upload kt situ .
Tapi saya faham..itu hak individu..
Cuma tertanya2 aje...hihihi....


p/s:ntah2..saya pon penah buat bgitu.ade tak???huhuhu

8 comments:

kyo_9 said...

dunia.. ade waktu kita suka, dan ade waktu kita x suka.. in the end of the day, we have to accept that everybody has their own choice and attitude..

facebook.. dahsyat btol laman web nih.. macam2 kes kita dengar semua dek facebook.. ade yang jadi giler, ade yang kene tangkap polis, ade yang jatuh talak dsb.. -_-"

AjiGiJiss, AiN Kici said...

hahaha..tu la pasal aku pon wondering gak nih..
jom pk same2 kak as..hikhik

td aku apply toshiba ..hikhik abis r..kalo aku dpt..yoroshiku ghumahh..kuwang2

Anonymous said...

salam..asmiza,ade tak awak naik bas ke teluk intan dari klang central hari ni(rabu)? saya nampak org mcm awak lah kat klang central nih..hihi

Miza Azmi said...

saido:kan..mcm2..tp sume tu terpulang pade masing2..

ain kici:hehe..aku tau..ko pon akan wondeirng same ngn aku.
yezza.kan ckp,ade bilik khas untuk ko.kih3...dun worry:)

anonymous:ishhh.sape plak nih??scary plak.kenal kee??

Anonymous said...

ala miza..im ur silent follower lah.. dun worry, im a gerl..ada x awak kat klang sentral naik bas kul12? curious nak tau nih..hehe

Miza Azmi said...

ooooo..hihi...
nape x datang je bertegur sapa??betulla tu..:)

Anonymous said...

yeke?? heee.. rugi xtego.. saya duk ngn mak saya masa tu.. saya ushaaa je awak,sbb saya mmg follow blog awak dari dulu,sbb terjumpe blog cute nih.. terhibur baca citer2 awak kat sini..hihi.. mcm best blog awak sbb tu dari dulu sllu follow..kalau jumpa ari tu mst saya blh ckp mcm2 sbb saya kan tau sikit2 psl awak,cthnya: tahniah da balik dari jepun, tahniah dpt 49/50 ujian komputer memandu,gud luck utk kerja..ehee..mcm2 la..hihi.
tapi awak tak kenal saya =(
awak comel la,miza.. ;)

Miza Azmi said...

ala..yeke??kalau tegur saya awal2 xdela saya terkedek2 sorg2 kt stesen tu.ade jugak kawan.hihi..

tak sgke la plak ade org bace blog ni.igtkan kawan2 dekat je.mekaseh..tp saya xtau nama awak lg.sbb gne anonymous.:(

salam kenal~~next time kalau jmpe jgn segan2 tegur ok..:)