iklan

Wednesday, 28 April 2010

movie yg macam best tak sabar nak tgk!!

kih2,,tajuk entry pon nak cakap yg saye ni betul2 tak sabar nak tgk ini movie.
kebetulan,dekat fb ade sorg kawan ni tnjuk trailer die.Sebelum ni,pernah tgk kt paper,ckp yg pengarah muda ni nk buat movie ni yg memang menelan kos berjuta-juta ringgit.
bile tgk trailer die..mmg.x kalah dgn filem dari luar.
nak tau filem ape????
jengjengjeng....
nah,tgk trailer die.

1)versi panjang



2)versi pendek


macam best tak??kan?kan???

pasti tgk!

8 comments:

Anonymous said...

bila dia stat tayang ek?

Miza Azmi said...

hujung tahun ni kot..hiihii

http://www.gua.com.my/Entertainment/Showbiz-Detail.aspx?ArticleID=4542

19 fo me said...

beb..ur blog rely2 nce..very intrsting..ta syok sndiri..u rely a nce person to me..:)

cik dlabuseiyn said...

mari saya teman awak..kite tgk midnite kalau ade la..ek2.. *versi ngade2*

Miza Azmi said...

19 fo me:tq:)

cik dila:waaaa..pucuk dicita ulam mendatangg!!saya memang tggu offer itu dari awak.midnight.boleh ek.ek.*layan ngade2*

19 fo me said...

rely nice..years u stay in japan..u still proud wit ours film..even our people luv wtch korean n japan muvi than mlysian muvi..

Miza Azmi said...

any produts with high quality,they'll get me.
no matter it comes from malaysia or somewhere else.hehheee:).n yes,malaysian films are getting better,excluding the film merapu2 tu.:)

19 fo me said...

wah..ur type of person rely make me wnt to know more about u..:)