iklan

Wednesday, 23 June 2010

Result

"Sekiranya kamu telah membulatkan tekad,makabertawakkallah kepada Allah"
-Surah Ali Imran ayat 159-


Rasanya ramai dah tau,saya accept job dari spa untuk post as PLV. Posting ke mane,x tahu lg.buat masa ni kene g putrajaya dulu.kt situ baruulah tau ke mane saya keje.Banyak kene settle lagi sebenanye nnt.Mane nak cari rumah sewe..transport lagi.byk kene fikir.Tapi,saya mmg betul2 da yakin diri ini mmg terbaik untuk saya,mmg ikhlas terima job ni,bukan sbb gaji lagi tinggi ke ape.Saya lupe masalah yg bakal saya hadapi nnt.Saya mmg berserah.Tawakkal.Saya yakin akan pertolonganNya.Semoga Allah membantu saya,memudahkan perjalanan saya...


9 comments:

shahrin n farah said...

jishin sae areba..iA dekiru hazu..ganbatte k.As chan~

Miza Azmi said...

thanks farah-chann!!
faah-shan mo ganbarou ne.

kyo_9 said...

pergh.. x sangka Toshiba lepaskan ko camtu jer?? kalo kt Jpon kompem x lepas nyer.. sassuga Malaysia boleh~ :p

best nyer SPA.. nanti bila kitorang dah tamat study, minta tlg sediakan kabel eh~ ;D

AjiGiJiss, AiN Kici said...

toshiba paham sbb toshiba sendiri tau offer job SPA tu bgs la saido..sbb tu derg terima cik as nye keputusan..

gambare kak as!
Selamat memulakn kerja baru..
Kalo ade pape problem, we always here for you =)

Miza Azmi said...

saido:lah..ak berenti bukan bodo2..ikot prosedur,chanto buat keje,die lapaskan la..
aku tak sediakan kabel..sbb aku masuk spa pon usaha n rezeki aku,x maen kabel2:P.kang kalau sediakan kabel kang ko cakap,sasuga government pulak.hahha

Miza Azmi said...

thanks ainnn!!!!!korg memang bestt!!saayang korang.

aReLaN said...

AMIN....gudlark la pegawai gov sorg ni.xksh la kt mne2 pn nnt.ade baik buruknya gk.nnt ingtkn ak hutang ngan ko tu nye klu jmpe kt mne2.hehe

Miza Azmi said...

matle:tq matle...
hihi..xpela.kalo ko igt,igtla..hari tu aku gurau2 jelaaa matle!!hehe

aReLaN said...

ish2.mne leh.dh jnji knfem la ak akan tunaikan.