iklan

Saturday, 25 December 2010

Sluurrppppp!!!!

Hari tu kan..jalan-jalan kt alamanda kan...pastu kan..ade sale kannn..
estee lauder!!!!!!!!!!


Ade promotion.....beli ape2 barang estee dalam RM200, dan anda layak membeli estee lauder gift set worth RM450 dgn hanya RM180..
Apeee????RM180 ?????????????????????????
Maknenye,total RM380
adeh..
telan air liur.

lebih menelankan air liur adalah dalam gift set tu..ade mini beg coach.


salah satu gift set die

ye..mmg gift set dielah yang membuat saya teruja.
Tapii..hari tu tak beli pun.sabar dulu.lgpun fikir2,ade lg barang mekap.nnt tak terpakai plak.kembali ke tujuan asal,membeli laptop..kang tmbah estee lauder ni palk,mau lari dari bajet.redha je hari tu tak beli estee lauder tu..

Tapiii...hari ni,saya terbayang-bayang lg bendalah tuuu!!!da sebulan dah kot..tp still,terbayang-bayang lg..
huhu..
cmne nihhh???

mmg slurrpppeeeee lah promotion nih.

Takpe,taun depan punye sale,kompem terus rembat!

4 comments:

oyenks said...

Miza, biasanya kalau kita terbayang-bayang benda tu dah jatuh hukum wajib beli. Haha saja nak goda.

asmiza said...

hihi.pandai la ko menggoda yeee oyenkss????

aReLaN said...

hahaha...klu dh pmpuan tu mmg takleh tgk sales kn.beli je,kang nyesal.tgg smpi thun dpan pn,blum tntu leh jmpe lg offer camtu. :p

aMaryLLiXe said...

kak az!
hahaaa..aku pn last time balik ade nk bli gak brg estee lauder sbbkn dpt gift tuh..hahaa..bt sabar jek x bli pn.. =P