iklan

Thursday, 20 January 2011

Cuti hari ni

sebabkan hari ni cuti,semalam telah berjaya tontoh citer khurafat.org dok canang2 kate citer tu best lah,seram lah.jadisbb saye punye penilaian terhadap tahap keseraman punye cite amatlah cerewet,saya pon tgklah..
selame ni,banyak cite seram yang mnghampakan.congkak,jgn pandang belakang,ape lgi,ape lagi??name it,sume tak berkualiti kecuali cite kekasihku seru kt tv3 tu.pas dah tgk...okla..bolehla duduk sebaris dgn kekasihku seru sbb jalan citer die x best.hantu je asyik kua terkejut2 depan skrin tu beso-beso...

-pengkritik filem bebas-

Disebabkan hari ni cuti,niat di hati nak kelua cari TV untuk letak kt umah sewe ni,tp gaji tak masuk lg riso kang ade nak terbeli itu ini,maka beta isytiharkan marilah berkurung di rumah saja jd suri rumah.hehe..
Tapi pelikla...tadi masak biase2 je ayam masak merah ngn sayur bayam je.tp apsal sedap sangat ni wehhh..??
punah harapan nak diet kempiskan perutsbb terpaksa tmbah nasik ngn lauk lg sbb rase sedap sgt.ke saye lapa sgt ni..(sedapkan hati)ekekekekeh..


*ooo..movie dalam list untuk menonton,Hikayat Merong Mahawangsa (dakke?lupe tajuk penuh..)

**oooooo..semenjak due menjak ni,asal tidooo je mimpi yang tema die lebih kurang same.tak kirela tido malam ke,tido-tido ayam waktu ptg ke.asal mimpi je tema die pasal bnde same ni.Taulah excited sbb teetttttt tp penatlah weh sbb bile terjage rse mcm betul2 sampi konpius eh betul ke tidak?betul ke tidak??malam ni,tolong mimpi tuka tema sikit sbb esok nak keje nnt saya konpius lg pastu kesian kt diri sendiri sambil tgk kalendar.kui3..


6 comments:

kyo_9 said...

HKM kluar bile????

aReLaN said...

mmpi teettt tte nanda???hahaha...ke mmpi2 kwen ni.excited sgt nmpk smpi xtukar2 tema.hahaha

Yuslia Suhana said...

hye miza!! lama tak ketemu!! blogwalking td jumpa blog ko kat blog diba..kekeke mish u dear

Eddy said...

singgah sambil ajak tgk buku di http://www.bukuhargapatut.blogspot.com/

epul said...

bestnyer cuti..

Miza Azmi said...

saido: dgr kate dalam awal bulan 2..
10 feb datte..

matle: tetttt.salah!bukan kawen.haha

yus: waaaa.miss u too!!