iklan

Wednesday, 20 April 2011

Snickers Hungerling Attack!

Hai.
Gara-gara rama-rama yang datang seraya menyebabkan keranapan laptop aku,aku masuk satu contest yang menawarkan hadiah lumayan.Salah satu daripadanya hadiah laptop.
Siyes aku tak target lansung grand prize die.aku nak adiah HP mini je pon jadi lah....

Tengoklah adiahnyeee..slurpeeee kannn???hikhikhik.

Masa yang ditunggu pon tibe..pengumumuam pemenang.nama aku tak tersenarai pon.
Aku dah try the best dah.Tapi aku tak puas hati lah.Sebab pemenang yang die umumkan ni,die tak letak pon their fastest time untuk main game ni.





Aku rse aku dah boelh jadi pemenang dah.Sebab berdasarkan ape yang aku main,kebarangkalian untuk dapat masa kurang dari 12.00 saat adalah 0.000000099%.
Game die,ko kene tangkap snickers tu.ade 10 snickers untuk ko tangkap.Maknenye,kalau nak dapat 11 saat untuk tangkap sume,average untuk tangkap 1 snickers adalah 1.++saat.
Bukan tu aje,snickers tu bukan turun dari langit mencurah-curah macam ujan.kadang2 die ade bom lah,kayulah yang turun yang menyebabkan masa untuk 1 snicker/saat adalah imposibel.Muri desu!


Muri desu!

Setelah penat lelah berusaha.ini best record aku.Korang,boleh celen????
Pelagi,ce try main game ni.Kalau korang menang 2nd prize,sile adiahkan aku netbook hp ituuuu..~~~

9 comments:

aReLaN said...

payah gler.ak test byk kli pn plg laju 15s je kot.lme tu nk tgg snickers jatuh dr lngit.

AsMiza said...

tulaaaaaa......aku da surrender.kui3..

Anonymous said...

12?aku best pun 13 je..yg winner tu aku x taw la bpe time dieorg..

Anonymous said...

assalamualaikum azmiza..
saya dapat 12.2 ahaha ada can tak dpt HP?

AsMiza said...

anon 1 : kan dah katee..x ramai boleh dapat kurang dari 12.

anon 2 : wassalam..woww..tahniah..kalo dapat hp,jgn lupe memberi pade yang memerlukan.=P

elhilmysalleh said...

doa2la moga saya dapat HP netbook tu..saya juga memerlukannya InsyaALLAH..best time 12.20 ok dah rasenya hikhik

united442 said...

kalau kurang daripada 12saat, rasa rasa nya dapat hadiah tak?

elhilmysalleh said...

united 442 dpt bpe second?kurang 12 s?
waaa hebat tu..

united442 said...

i dapat 11.6...