iklan

Tuesday, 6 September 2011

Musim kawen-kawen

Sana sini orang kawen.
Bagus jugak buat bulan syawal nih.Sambil beraye,orang pon ramai yang cuti.Tapi jammed tu yang tak laratnye..:(

Balik kampung pon org tanye aku bile nak menikoh?bile jawab lambat lg,mulelah keluar ayat macam aku ni tgh sedih -sabar la..ade jodoh tak kemana..
padahal aku rileks(yeke??) lagi -aku baru nak masuk 24 kot.ngeheheee..

Jadi raye taun ni,ade 2 orang kawan yang rapat ngn aku akan kawen.

1) Atie Atie ni same sekolah kat seratas dulu. Dahle pandai, baek,lemah lembut,sore sedap lak tu.Mmg idaman malaya.kih3..Ingat lagi time form 1 dulu nangis secare beramai-ramai kt dalam dorm.konon homesick la.Padahall,tu cume jangkitan aje.tgk sorang nangis,mulela kumpul tengah2 dorm nangis ramai-ramai.lawak lah.
Lepas tu,satu dorm record suare nyanyi lagu 'lalat-lalat yang kotor,kuman-kuman yang nakal', lepas tu suruh akak senior pasang bg satu asrama dengar.ya Allah..bile kenangkan balik,lawak dan agak budusnye perangai kitoranggggg..
Inila 1st time aku jumpe dak sekolah lepas grad.Last aku jmpe b4 g nihon,wktu 1st year kt JAD rasenye..Masing-masing dah dewase gilerr...sembang pasal plan nak kawen lah apela open je.Kalau dulu,nak sembang pasai pakwe pon nak cover.=p


Ini Beb.Dielah ketua nyanyi lagu 'lalat-lalat yang kotor,kuman-kuman yang nakal'



Yang sempat di snap.yang ramai2 punye gmba tak ado..alahai rindunye

2) Cik Dila

Majlis die ujung mggu ni.will update gmbo later.:)

3) MISS A Ajigiji

heeheee..

4) Sape nak list yang no.4 ni????angkat tangan!!

10 comments:

aReLaN said...

pokjat ko xmsuk list???ajigiji ble ni???xtau pon.hhahag...yg knfem ak bkn no 4 tu kot.ke ko no 4 tu??? :p

AsMiza said...

ni list kawan rapaattttttt..kawan yang rapat sikit2 list die lg banyak laa..haha

desir2sakura said...

haaa bila tggu yg kak as ni hihi...

aReLaN said...

biar cpt sket org kmpg ak sorg ni nek pelamin. AMIN....

AsMiza said...

bila : haaaa..kak as pon tggu turn kak as gak.kihkihkih...bila ngn we tu bile??hehe

matle: AMIN....

kyo_9 said...

Ain Kichi pun ini bulan ke deyyy..

awat tada dapat itu kad jemputang..

lol

AsMiza said...

saido:itu estimation utk next penganting.haha

AjiGiJiss, AiN Kici said...

ehemmm33..x sangka cepat btul ajigiji masuk dlm list tu..hahaha..insyaAllah skrg ni kami tgh bincang secara serius ttg tarikh kawin tahun dpn.. tungggguuuuu

AsMiza said...

yesss ainn..aku tak sabo nk tgguuuu..hehehe

Islah nafsah..Ud'u ghairak said...

fuhhhhhhh..ain kicik tak lame lg eh..jgn same tarikh dgn k.as jugak keh..hoho..

cantek argh baju kawan ko kawen tuh k.as!!!