iklan

Tuesday, 11 October 2011

ganbatte

*quick update*

ganbatte untuk 2 minggu lagi.lepas 2 minggu aku nak cuti meraikan kejayaan.keh3..
weehoo..!!

7 comments:

Has said...

kejayaan apa agaknya tu ye :P anyway namapun kejayaan kan..so mesti sesuatu yang bagus :D

oyenks said...

kejayaan nak kawen keeeeeeeeee mizaaaa? weeeeeee~`
haha sila bersabar dengan ayat takleh blah ni sebab umur camni mmg takleh elak dengan word kehramat nih :D

Yuslia Suhana said...

haha aku pon curious gak ni oyenk.. mmg nak kawen ler tuuuuu :P

aReLaN said...

ada apa sbnrnya ni??tp pape pon gnbatte.

AsMiza said...

has sensei : kejayaan kecik je kalau bg sensei .tp bg saya yang baru memulakan karier ni rase da besar sangat dah.hehe

oyenks n yuyus : bukan lah laling.tapi aku paham..di usia begini mmg usia tahap gatai nak kawen da.hahaha

matle:tq matle!

Islah nafsah..Ud'u ghairak said...

naik pangkat ke???wah3~gaji naik dah eh??

AsMiza said...

farah,bukan lah farah,jauh sgt kalau naik pangkat n gaji tu.haha..
ni penat lelah 2 minggu ni.rase sgt tough 2 minggu ni.taihen da..