iklan

Sunday, 30 October 2011

Jus Apokat

burpp..alhamdulillah..
sedapnye makan hari ni.hari ni tak buat ape,ただの日々の家事をしてて、お菓子を食べて、おいしい料理を作って、また食べてthe rest..のんびりしています~~

ok...penah minum jus apokat(ke alpokat ye?) tak???
atau kalau nak lebih sedap sikit namenye,jus avocado??

aku asyik dgr org kate sedap je.hari tu baru dapat minum.kt Asiari Restaurant,SACC S.Alam nun.
die serve jus tu dengan kacang merah,tp aku request buang kacang merah,mcm tak sedap je kalau campur.nk jus jee..seb bek die mau layan permintaan aku..
komen aku??

Memanggggggggg sedaappp gileeerrrr jus nihhhhh!!!
Tak sia-sia aku mencube.rase die macam lemak-lemak tp tak berape manis.ちょどいいdie punye manis.dahle pekat.dah macam smoothie die bg kt aku.puas hati lah.

bile aku ckp sedap,kawan aku tak abis2 cakap pasal kebaikan avocado nih.macam promoter lak
.cakap boleh sejukkan badan lah.untuk kesuburan lah,untuk elakkan stroke lah,kurang kolestrol,antioksida sbb ade Glutathione.Ishk banyak lg lah.
Yang antioksida tu aku paling minat.sbb kandungan yang ade
Glutathione ni elok untuk mencerahkan kulit.maklumlah..kulit muke aku da naik jeragat..fufufuffuu...

aku rase aku nak memartabatkan jus avokado ni sebagai jus kegemaran aku ganti jus karot susu yang selame ni menjuarai carta.haha

haaa..sape lg yang mempunyai citarasa yang same ngan aku angkat tangan!!

5 comments:

aReLaN said...

klu mnat carrot susu tu sme la.tp jus apokat ak pn xprnh test.kureng mnat testing air baru pelik2 ni.hehehe

Asmiza said...

hahaa..aku pon mule mcm tu gak.dahle kaler ijau.haha..tp ko kene try dulu laa..nnt ko komen sedap ke tak.haha

kyo_9 said...

dah naik jeragat?!
what happen??
lol

aReLaN said...

ko kna tag.yeay...hahaha

http://noruazuran.blogspot.com/2011/11/lama-tak-kena-tag.html

AsMiza said...

saido: sign of aging???hahaaaaa

matleh;mak aih,berkurun tak kene tag.