iklan

Thursday, 10 November 2011

Dan aku pun makan dengan lajunyee.....

Kalau aku jadi bos nnt,aku taknak start meeting kol 12.Kalau aku yakin takkan drag before lunch hour,aku proceed.tp kalau rase2 mcm banyak cengkadak nye naiyou meeting tu,kompem aku buat after lunch.

Sbb aku tau,ade orang yang akan mengagau kelaparan tgk jam 'alamak, dah kol 1 lbih", "alamak,dah kol 2 aku tak makan hape pon lg".

mungkin lah..

atau takde lansung.sbb aku tgk asyik aku je makan on time.kah3...

4 comments:

aReLaN said...

uish,gabemen mmg gtu eh???ktorg meeting tgh hr pn,klu smpi waktu lunch mmg berenti.lps lunch smbg blk.hoho

Cik Hana said...

sasugaaaa kak as.. haha

AsMiza said...

matle: taklah.tak sume kot..tp aku rase ni la salah satu penyebab orang ckp gabemen suke curik tulang kot.yela.terpakse lunch kol 2 smpi kol 3...keh3..

hana : hana-chan,sasugaaa tte home kotoba toshite accept shimasu~~ihiks.(^^)

desir2sakura said...

Kalau kak as jd bos nnt,tlg lah amik bila keja bwh kak as yeeeee :))))