iklan

Saturday, 17 March 2012

My weekend


Hai..saye demam.
Dah 3 hari demam.sore da garau,tido malam terketar2..
Last2 semalam adik ajak gak keluar.

Aku yg mmg sejuk ni.pakai baju yg agak teballah jugak.Tibe je kt tmpat tu..mak aih..panas berbahang.Berpeluh-peluh.


Penulis berlatarbelakang kan 3 ketol belon panas.



Adik penulis nak interprem jugak

Miza!!ko dah gemukk!!!

Y
e...Aku ade jumpe beberape org kawan sekolah dulu kt sini.Aku tau aku taklah gemuk sgt,tp mungkin yang dorg maksudkan ialah apabila diorang compare aku yg kurus keding dulu2 dgn sekarang.Agak berisi sikit.:)


J
alan jem gile..tmpat parking pon org tercari2....aku menggunekan kelebihan aku selaku org Putrajaya dgn park kete dgn bank BSN ngn Maybank.Jalan tak jem.parking pon kosong je.Orang dari luar Putrajaya,masing2 tercari2 parking dan stuck kt jem.kuangkuangkuangg..

Ok.sbb panas melampau.aku pon nak pengsan da..aku ngn adik aku decide g alamnda jelah..

Konon nak indulge myself yg demam jadi aku nk makan eskrem baskin lah,java chip frapuchino lah,sume mknan aku nk mkan.(pelik aku demam tp selere makan besar pulak)

Tibe2 nampak org berkerumum kt Watson..


..............................


................












..............


FAZURAAA!!!!!



Muke mulut herot pon cantik lagik..


Seriously cantiklah si Fazura ni.Macam princess aku tgk in live.
Mule2 aku taknaklah ambik gmba..sbb aku tau aku mmg tgh selebet.Dgn hingus nak terkeluar lah,mate layu mcm nka tido.Tibe2 time die bangun nak balik tu.aku nampak ade ruang kosong betul2 depan aku...Aku pon terus pas kamera kat adik aku,n aku berdiri terus sebelah die.hahahahha

Inilah hasilnye.


Macam langit dgn bumi..:(


Sekian update dari aku..

Mode : masih tak bermaye.mungkin sbb esok da keje kot?haha

4 comments:

aReLaN said...

aku baru nak gi tengok belon tu.mana senang nak parking ek yang dekat ngan tempat belon tu???

Anonymous said...

kalo miza makeup mcm fazura cnfirm nmpk mcm princess gak (:

aMaryLLiXe said...

hahaaa.. sempat snap!

Ezreen Nisha Zulkiflee said...

cantiknya kak pazura..:-)