iklan

Wednesday, 5 September 2012

Sudah bertunang



Ye kawan-kawan.Aku dah bertunang.
Mohon kalian doakan jodoh kami dan permudahkan urusan kami untuk membina masjid..

dengan mak dan ayah selepas majlis..sedih sbb mase sarung cincin lupe nk bukak lampu bilik jd gamba jd tak terang cmni.huk3..

dengan mak aku ngn mak ojai.time ni da makan dah.perut da kenyang,sbb tu leh senyum lebar2..hhehee.

dengan cik hana yg sudi dtg.dah la baik,lemah lembut,sopan santun.ishh..sapelahhh yg bakal memiliki hati cik hana kite nih.hikk3..


sedih tul gmba ramai2 yg ade kt kamera aku tak cantik sbb msti ada org yg tak ready.ni adik aku aaa ni amik gmbaaaaaaaaa..


ni la tunang kitewwwww..hikhikhik

Sumenye dari mngecat bilik,gubah hantaran,mekap,aku buat sendiri sbb nk save bajet.walaupun takla cantik n perfect mane ..time2 org tgh datang beraye,aku bermandi peluh dalam bilik mengecat.cewah.tp pengalaman yang maniss utk aku igt. bile dah tue2 nnt. leh la aku citer kt anak aku;
"Mak dulu,time mak tunang,sume bnde mak buat sendiri tau.Sekrang kalau kamu nk bertunang,kamu buat sendiri jugak!huahuahuaa " -versi ala-ala ibu tiri.




7 comments:

Has said...

Haha. Kelakar versi ibu tiri tu :D tp, respek buat sendiri, bagus :) tahniah!

kyo_9 said...

congrats!
nanti nak kad!!
yoroshiku~

.Si kEmunCuP. said...

wauuuu~ hehee..
congrets akk!

AsMiza said...

has sensei : hahaa..ape nk buat sensei..nak upah org mahal.hehe..

saido:tq..insyaAllah.,akan dijemput bile tibe masanya nnt.

wawa:tqq waa!!

shAhIdA mIdi said...

haha. lawak la mak kak as.
neway congrats kak as! hehe

aMaryLLiXe said...

CONGRATS ASMIZA! SEMOGA CEPAT NAIK PELAMIN!! EHHEHE

orked violet said...

yang.. biLe kawen??ce cite =)