iklan

Wednesday, 3 October 2012

Soalan

Sepasang suami isteri memasuki pertandingan rancangan tv Where The Money Drops

Apakah pendapatan utama William Henry Gates ke-3?
1) Perisian Komputer
2) Automotif
3) Telekomunikasi

Soksek2 dorg bincang.

Isteri : Ni Bill Gates ni.
Suami :Ye ke?
Isteri : Bill Gates!Bill Gates pun tak tau??
Suami : Tak tau (smbil buat gaye tunjuk2 pilihan jawpan tp tak bg suggestion or solution  lantas membiarkan si isteri buat keputusan sbb masa yg suntuk)

 .................................kadang2 aku rasa rancangan tv ni menyerlahkan keburukan org lain lah.(mcm nampak bodo sgt,pastu nmpak mcm lelaki tu tak reti buat keputusan padahal die suami kot..bkannnye terkial2 mcm tu..,lepas tu time bincang2 tu kadg2 terdengr ade peserta bg fakya salah tp yakin gile convince kan member die lg sorg)...............

oh ye.kenape aku tgk cite ni yg masuk mostly org melayu hah?org lain taknak kaye ke????




3 comments:

kyo_9 said...

pergh..
ak baru tau nama betul Bill Gates..
Ingatkan ko kelentong tadi..
sekali google betul daaa...

AsMiza said...

hhaaa.cis..igt aku suke menipu ke ape?btw,aku pon tau dr rancangan tv tu name sebena bill gate.hehe

along said...

baru taw Bill Gates ada nama lain..