iklan

Monday, 17 December 2012

Kebetulan atau memang betul?

Jumaat baru ni aku g dinner kat shah alam ngn adik aku ngn hana.Janji ngn hana nk jmpe kt kedai makan je..on the way ke kedai makan ngn adik aku..

Kakyong rase kakyong nk tuka myvi ni ngn city ler.

Ko dok ckp dalam kete ni apsal?tak takut ke?

Merepek amende plakkk niii ...nk tkut amende...

Angah hari tu ckp moto angah lembab,last2 die rosak tgh jalan sudah.Tapi kalau kakyong nk tuka city,myvi ni bg angah lah.hakhakhak

Boleh blah!

Takpe myvi...jgn risau..aku ade..(sambil usap2 dashboard kete aku)

Dalam hati aku,poyo betoi adik aku ni siap nk pujuk2 kete tu.tak jadi ape2 pon kt kete aku.takdelah bnti tgh jalan ke ape.lepas tu kitorg trus g umah makcik aku sbb esoknye aku plan nk ajak makcik aku shopping tudung.

Esoknye aku siap2 da nak kua ngn makcik aku.g simpan barang dulu kt kete..













patah seribuuuu~~~hatikuuu~~~~













hahaa...yeszzaaa..my si oren merajuk.hatinye retak seribuuuuuu..terkejut tak terkate.takde kesan mcm kene hentak ape2 pon kt mane2 point.cuma retak seribu terus.
Melayang 400 aku.

so,korg percaye ke tak kate2 orang yang jgn ckp bukan2 dalam kereta kite (kutuk2 kete kite lembab ke,bgtau nk beli kete baru ke..)..





4 comments:

Has said...

Adik asmiza yg boikot tu sbb nak suruh bg kat dia hehe. :)

AsMiza said...

hahaha..
ye tak ye jugak.tak terpikir plak.nnt saye claim kt die duet cermin.=P

aReLaN said...

agak la.aku pernah gak cakap pasal moto aku lembap la apa. pastu dia merajuk. rantai lucut tengah jalan la apa.wuuuuu..nak angkat city ok gak. ada promo skang ni. heheh

aReLaN said...

futsal hari sabtu ni, start pkul 8 kat triway shah alam. depan JPJ padang jawa.