iklan

Thursday, 13 August 2009

Cuti

Setelah sekian lame mendambakan cuti yang pnjang,kini setelah dekat seminggu cuti,berlibur sepanjang mase smpi muntah,tibe2 rase rindu pulak nk g researh lab.cewaahh..haha.
tapi kali ni xnklah sebut pasal researh lab tu.Cerita yg suke-suke dan bahagia-bahagia saja.okey!

Oh,hari ni tibe2 terase nk makan laksa.Ajak en. ojai g makan kt mare-chan kt ikebukuro.Laksa die amat tip-top.Die bagi semangkuk besar ,tu pon dihabiskan dgn ria nya.Disebabkan masih awal,kitorg pon round2 lah kat ikebukuro,kunun2 nak cari barang comel utk kereta dikirim org msia jenama sanrio.Jumpe kedai sanrio!tp..tu kedai comey2 hello kitty yg x seswai lnsung untuk kete.purse,pensel sume lah yg x seswai.digicam hello kitty sanrio tu pon ade.Jadi maaflah ye.Hiasa kereta jenama sanrio x dapat dilaksanakan.

Pastu,nk cari perfume pulak.Gerak ke harajuku n shibuya tu.Hari tu da g dah.Kali ni g lagi.Hari tu da grab baju kt forever21 tu da.kali ni grab lagi.oh noooo!!!!asmiza kene bijak berbelanja!baeklah!

Cuti kali ini dipenuhi dgn mkn sedap2 sajeerrr.sukeerrr sgt.Minggu depan da stat nk puasa da.Selamat berpuasa kawan2..


motif gmba:saya suke dinding batubate ini.


crepe di harajuku.nyum2..


p/s: isnin ni nk g disneyland.yeay!
ahad depan nk g tgk bunge matahari dekat mt.fuji.yeay!
lg 2 mnggu nk blk msia.yeay!



7 comments:

cik dlabuseiyn said...

oi cik sumiza..ko wtpe smpai muntah2 ni..ish meh dr cilik adilah checkkn nk x..hik3..aku nk g disneyland mggu dpn gk..ari kamis kamooo~

tictactoe said...

woit kalo makan gembireee je kamu yekk..

AjiGiJiss, AiN Kici said...

eh yg atas komen tu aku la..hihi

Asmiza Azmi said...

dila:silela check saye dr cilik adilah!!wawaawaa.nk g disneyland gak ek.

ain:ala ain...bkn salu dapat mkn sedap.huhuhuu

aMaryLLiXe said...

ecececehhh...sronot nyer dier

oyenks said...
This comment has been removed by the author.
oyenks said...

miza..
pic kat batu bata tu mmg sama kaler
sampaikan terKONPIUS mana batu bata mana baju miza
haHAha
pape mmg..
chantekkk~~~~~~