iklan

Tuesday, 28 September 2010

Doa Selepas Membaca Al-Quran

Dulu time sekolah kat Seratas,after solat maghrib kt surau ade bacaan doa ni.tapi time tu tak ade rujukan untuk baca aje.Just follow je orang.Makne doa tu pun tak faham.Lepas tu try searh kat internet,tak jmpe jugak.
Akhirnya dapat jugak bacaan die macam mane mase majlis khatam Quran kat ofis time bulan puasa hari tu.
Saje berkongsi.Sekian..

3 comments:

aReLaN said...

besenya kt page last dlm quran besar ade je.tp doa pjg la.hehehe

kyo_9 said...

waktu ak join program tahfiz dulu pon diperkenalkan dengan doa nih.. dapat tau waktu tuh gak doa nih diambil kt muka surat blakang kt dalam Quran..

Miza Azmi said...

oo.ade ek.thanks.nanti aku cek.sbb yang aku gne skrang quran tafsir tu xde la plak.kt sekola dulu pon xde sape pon gtau.masing2 mcm pakai bace asal bunyi je.bile tnye x tau pon bacaan sebenar.
thanks ye kawan2..