iklan

Thursday, 9 September 2010

iklan yang paling ..........??????

tiada perkataan untuk describe
haah
begitulah pendapat saya.
before ni tgk iklan ni macam..

hey!awat kelaka sangat iklan ni??
lepas tu lame2 macam.....
hey!awat iklan ni mcm menjengkelkan aje.

tambah2 pulak,bile time tgk cite kegemaran,mesti iklan ni muncul time selingan.lepas tu lagu die macam berlegar2 je kat kepale walaupun iklan ni da abes.trauma tau.trauma!!

apsal pakcik n makcik dalam iklan ni macam ntah ape2 je?
lagu iklan ni,apsal buruk sangat nii???

nak tau tak iklan apee???
ni haa..



KEROPOK MONY!
iklan keropok aje pun...


arrghhh,apsal adik2 saya pon dok nyanyi lagu keropok mony nihhhh. mimpi ngeri!!!!

3 comments:

Hana said...

haha.. kak as.. aku rase ko la yg klaka.. kekeke

Miza Azmi said...

nape hanaa????
ko suke ke iklan nihhh?????
sgt tak rasinal ok org tue antara 2 family nak gaduh keropok plg sedap.last2 same je kopok mony.ko jgn nak nyanyi lagu tu kt aku ok,,,
hik3...

Hana said...

hahahah!!! kak as rashiiii~~~
kak as... selamat hari raya!^^
maaf semua salah silap eh.. mmuaahh
p.s: saya conference kat kl 23 nov.. insyaAllah...mai la jumpa... ^^