iklan

Tuesday, 14 September 2010

Selamat Hari Raya

Salam...
Selamat Hari Raya kawan2...
Buat kawan2 yang still kt nihon lagi,all the best kat sane walaupun ade yang time raye kat lab,ade yang baito,Nnt balik malaysia,baraye lah puas-puas..
Buat yang dekat mesia,especially yang dah berkeluarge (farah+shahrin;cik tikah+keri; dll),jemputan ke rumah terbuke anda amat dialu-alukan.hihi..
Walaupun tidaklah manis saya meminta maaf di sini,kerana bukan secara berdepan,muka-ke-muka,hati-ke-hati,tapi bagi yang tak berpeluang,saya minta maaf salah silap sepanjang kite kenal.
bagi kawan2 pule,semuanya saya maafkan.
KECUALI
orang-orang dari masa lalu,di zaman belasan tahun,yang pernah menabur fitnah,memburuk-burukkan saya.jika anda TERbaca,saya tak maafkan anda2 lagi ya.Diam selama ini bukannye sebab tak tahu,tapi sebab masih bersabar.,tapi tak adil pule rasenye kalau mereka2 tak tahu yang saya tak pernah maafkan mereka2.
Ingat ya,TAKKAN maafkan selagi nama saya tak dibersihkan.
Siapa makan cili,dia yang rasa pedasnya.Sebab setakat ni..ade seorangg je yang baru datang jelaskan perkara sebenar n minta maaf kat saye.itu pon thru ym.
Kalau yang tak tahu menahu,x payah tanya.sebab itu maksudnye anda tak berkaitan lah.hihi.
sekian.
SELAMAT HARI RAYA!!!


4 comments:

aReLaN said...

selamat hari raya.maaf zahir batin.thun dpn la ak g rye rumah ko ye.hohoho...pastikan ko masak sedap2

oyenks said...
This comment has been removed by the author.
oyenks said...

Selamat Hali Laya Miza.
Aku ada buat salah ke tabur2 fitnah tuh? Mintak maap wey. Tapi rasa macam takde sebab blur.

Weh, umah kat mana? Tak jemput aku ke dtg. Hikhik.
Aku keje kat area selangor nih.

Afiq Ikhwan... said...

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN DARI: www.awan-fantasia.blogspot.com