iklan

Wednesday, 22 September 2010

youkouso nihon he

Huwaaa..air asia punye harge tiket murah sampai rase nak pegi je nihon.

pegi balik paling mahal campur tax;fuel surcharge etc bajet2 paling mahal RM500~RM600 kot..
Kalau la boleh pergi..saya nak pegi time haru(spring).sebab..sebab..musim tu paling banyaakkk maknenye pade saya.banyak memori n bende indah terjadi time haru(spring).lagipun nnt leh jalan2 hanami tgk sakura lagi..:)

Lepas tu kan..nak g aeon laketown lah.paling paling pon g saitama shintoshin sebab kat sane minum air godiva sedap orang belanje.Lepas tu makan eskrem baskin robin jamoca almond fudge orang belanje sebab mmg degil nak makan eskrem jugak walaupon time tu sejuk + batuk.nak g USJ je disneyland ke dsneysea ke da takde duet.mahai.ihik.
harajuku dan shibuya x masuk list sebab penat nak jalan kat sane dalam keadaan ramai orang.
Lepas tu kan..kan..kompemla semuanya xtvt di atas ni beserta dengan seseorang!
air godiva sedap



jamoca almond fudge kegemaran sepanjang zaman


**eleh asmiza,nak g japan sekadar nak buat bnde cmtu jeee????baek jalan2 kt malaysia lagi bagus!nampaknye asmiza bukan nak g japan sbb nak g tgk hanami atau minum godiva atau baskin robin mahupun aeon.ini simptom rindu orang namenya!huhu..

2 comments:

aReLaN said...

wow, ak pn nk g tp aku nk g skali stiap musim sbb dlu tak smpt pn nk buat sme bnda sme2 ngan org tu.hmmm

Miza Azmi said...

kalo boleh nak g sane sepanjang mase ojai ade kt sane.rindu giler gilerrr..opsss,terlebeh sudah tulis di sini.hahaha