iklan

Monday, 9 May 2011

Jom ke Melaka pulak!

Haii...
Minggu ni aku nak p berkampung kt melake pulak.naseb baek dorang tak buat kat janda baek ke,tmpat jaoh-jaoh ke..x berani aku nak drive..:(

Yess..cmpor minggu ni da nak sebulan aku tak berkampung kt opis.2 minggu buat penilaian,seminggu ade event,seminggu ni ade bengkel pulak.

Tempat kat melake da strategik da.senang nak berjalan-jalan.Tapi xde geng la..x syoklah.opismate yang g skali tu lelaki.cannot,cannot..nnt mengundang kontrobersi pulak.sape-sape gurls yang free minggu ni????jomlaaaa temankan aku kt melake.siang aku p keje,malam kite p bejalan...penginapan ditanggung beres.ngeh3...

Oh ye...kebelakangan ni panas lah..korang tak rase ke?Dan tambah kepanasan hati lagi,lif apartmen aku rosak!aku kene naik turun dari tingkat 8 .Terbaik!Tak payah eksersais dah pasni.guguuuguuu..

6 comments:

aReLaN said...

melaka area mne ni???sng2 singgah la rmh nenek ak.hahaha

kyo_9 said...

pergh.. syok giler keje ngan kerajaan nih..

oyenks said...

bestnya kalau aku boleh temankan hi hi :)

AsMiza said...

matle:ayer keroh.uish,kalo x malu aku singgah n soh nenek ko masak sodap2.hehe

saido:haah.ssyyyyyookkkk gileeerrrr...apply lah spa kalo nak rase syyyookkkk giileeerrr tu.kui3..

oyenks:huhu..xleh ke oyenksss??alaa...

aReLaN said...

ala,ayer keroh je ke.tkde la jauh sgt dr klebang.dalam puluh2 minit la gk.hehehe

Islah nafsah..Ud'u ghairak said...

oklh tuh k.as..blh lh buang lemak2 yg m'beratkan tuh..huhu..