iklan

Wednesday, 21 September 2011

have u ever google-ed yourself?

aku teringat time kt kenkyu dulu,dorang penah main-main google name sesama dorang.tgk ape hasil yang keluar,aku try kali tu takde ape yang menarek pon keluar,lgpon yang keluar sumenye takde kaitan ngan aku.

Sekarang selepas beberapa taun,aku dah keje,jumpe ngn orang tu,jumpe ngn org ni...kadang-kadang aku google gak name org tu sbb aku tau,keje aku mmg akan jumpe org yang bukan calang-calang..Bile dah google,barulaaa tau,oh,die ni vice president kt board blabla,oh,die ni pernah present kt asia conference blabla,oh,ade IR rupenye kt name die (sbb kt surat aku tak tau,aku boh 'en' je.database ni pon satu,kalau org tu IR ke,dr ke,.cube la finalize bebetoi.hapdate sikit ler....)

Jadi,aku pon nak mencube naseb mau mengoogle diri sndirik.mari kite lihat ape yang keluarrr!!







naseb baek tak keluar gosip-gosip panas ke ape ke..yang keluar hanyalah laman web berimej bersih.kih3..tp rase terkejut lak aku,aku punye paper gaiyou time happyou kt ieice dulu kt google.ihik..adelah lah tande.yang lain sume tak menarek.hanya laman sosial punye.bluek.



ini tak paham. どうして私の写真を出てこないの?その代わりに友達の写真??

2 comments:

aReLaN said...

klu search nme btul ak mmg ntah page ke brp la bru kuar ak nye sndri.sme noor azlan len.klu taip azlan matle bru lah ade.meng'google' dri sndri adalah aktiviti menarik di kala bosan.hohoho

AsMiza said...

aku kalo taip asmiza mmg ramai lak.kene taip name pnuh beru dapat sndiri punye.keh3...