iklan

Monday, 21 November 2011

sian si oren...

pagi-pagi nak g keje..
dahla lif mcm tersenggut-senggut nak turun.stuck kt L1(seb bek kt L1 je),kene turun tangge satu tingkat je la lg..sampai kt si oren...
tada!!!

sian si oren kene block.takkan la aku pagi2 nak g keje da ayu2..pakai high heel sume nak tolak kerete ni kan.walaupun aku tak tau die tarik handbrek die ke tak.tp kalau die tak tarik pon,aku taknak tolak.tak ayu lansung buat perangai sorang2..

last2..naek ngn kawan sajelaaa..

aku rase pasni hari2 kete aku kene block kot.sbb aku nak pindah kt tmpt baru,parking die lagi teruk dari sini.huuuu~~~~~
ganbare!

4 comments:

kyo_9 said...

bagus nyee..
sanggup x naik kereta sebab ada malaun main belasah je parking kereta kt situ??

Has said...

funny kat part "takkan ayu2 nak tolak kereta " haha :D

nss said...

kesian si pemilik kete oren y comel ni
pelik2 la orang skrg nie..gaya parking pn pelik

AsMiza said...

saido : bagusnyee sbb ade kawan ajak naek kete sekali nak settlekan masalah aku.hahahaa

has sensei : hahaaaa..tp itulah kenyataannye sensei.hihi(^^)

nss: betul2...tp nak wat cmne.dok umah flat ginilah kekdahnye.hehe